تغییر آدرس شرکت
تغییر آدرس شرکت به دلایل مختلفی انجام میشود و از جمله اموری است که باید در قالب صورتجلسه تغییرات به اداره ثبت شرکتها اعلام شود. در واقع کلیه شرکتها، یک آدرس ثبتی مخصوص به خود دارند که هنگام تاسیس در اداره ثبت شرکتها به ثبت میرسد. این آدرس، مرکز اصلی فعالیت شرکت محسوب میشود. تمامی امور قانونی و مکاتبات و نامههای اداری شرکت به همین آدرس ارسال میشود.
دلایل تغییر آدرس شرکت
شرکتها به دلیل تغییر محل فعالیت در یک شهر یا انتقال از یک شهر به شهر دیگر، گسترش حوزه فعالیت و نیازمند فضای بزرگتر بودن، تغییر آدرس خود را در اداره ثبت شرکتها ثبت میکنند. پس از ثبت، شناسه ملی شرکت هیچ گونه تغییری نخواهد کرد.
اگر آدرس شرکت در داخل یک شهر تغییر کند، دو حالت اتفاق میافتد:
- با تغییر ناحیه ثبتی: شماره ثبت شرکت تغییر میکند.
- بدون تغییر ناحیه ثبتی: شماره ثبت شرکت تغییر نمیکند.
تغییر آدرس شرکت ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد:
- استیجاری بودن ملک و تغییر محل آن
- تغییر شهر محل فعالیت از شهری به شهر دیگر؛ مثل تغییر آدرس شرکت از تهران به شهرستان
- توسعه شرکت و تامین محل بزرگتر برای فعالیت
- معرفی ملک با کاربری مسکونی در زمان تاسیس شرکت
در مورد اخیر، این شرکتها هنگام ثبتنام در اداره مالیات و اداره بیمه تامین اجتماعی با مشکل مواجه میشوند. زیرا کد اقتصادی و کد کارگاهی به شرکتهایی داده میشود که محل آنها موقعیت تجاری- اداری داشته باشد. از طرف دیگر دفاتر پلمپ شده شرکتها به آدرسی ارسال میشوند که هنگام تاسیس شرکت، در سامانه ثبت شرکتها ثبت شده باشد. پس در صورت تغییر آدرس شرکت یا اشتباه در وارد کردن نشانی و کد پستی باید نسبت به تغییر آدرس خود در سامانه اقدام نمایید. با این کار میتوانید دفاتر پلمپ شده خود را در نشانی فعلی شرکت دریافت کنید.
صورتجلسه تغییر آدرس شرکت
تنظیم صورتجلسه تغییر آدرس شرکت سهامی خاص و با مسئولیت محدود معمولا با هیات مدیره شرکت است مگر اینکه خلاف آن مشخص شده باشد. پس از تشکیل جلسه با حضور تمامی اعضا یا اکثریت آنها باید صورتجلسه تغییر آدرس شرکت تنظیم و به تصویب اکثریت آرای حاضر در جلسه برسد.
سپس این صورتجلسه باید در اداره ثبت شرکتها به ثبت برسد. در نهایت تغییر آدرس شرکت در روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار آگهی میشود.
اصلاح آدرس کدپستی
کدپستی و آدرس شرکت باید با هم مطابقت داشته باشد. این تطابق در حد طبقه هم اهمیت دارد و به همین منظور در زمان ثبت آدرس میتوانید کد پستی خود را استعلام بگیرید.
تغییر آدرس شعبه
اگر شرکت شما، علاوه بر دفتر مرکزی، شعب دیگری در سایر مناطق دارد، در صورت جابه جایی شعب، تغییر آدرس آنها نیز باید به ثبت برسد. مراحل و مدارک مورد نیاز برای تغییر آدرس شعبه نیز همانند تغییر آدرس شرکت است.
در صورتی که صورتجلسه تغییر آدرس را به ثبت نرسانید همچنان آدرس قبلی به عنوان نشانی ثبتی شرکت شناخته میشود. در نتیجه کلیه مکاتبات رسمی، اخطاریهها، احضاریهها و... به این آدرس ارسال میگردد. در این صورت از آنها مطلع نشده و با مشکلاتی مواجه میشوید.

مراحل تغییر آدرس شرکت


۱) تکمیل اطلاعات و ارسال مدارک
۲) تنظیم صورتجلسه تغییر آدرس توسط کارشناسان ثبتیار
۳) دریافت فایل pdf صورتجلسه، تایید اطلاعات و امضای آن در ۳ نسخه
۴) امضای وکالتنامه و تحویل کلیه مدارک به پیک ثبتیار
۵) ورود اطلاعات در سامانه اداره ثبت شرکتها توسط کارشناسان ثبتیار
۶) پست مدارک به اداره ثبت شرکتها توسط واحد مراسلات ثبتیار
۷) ثبت صورتجلسه در صورت تایید اداره ثبت شرکتها
۸) پرداخت هزینه روزنامههای رسمی و کثیرالانتشار
۹) دریافت روزنامههای رسمی و کثیرالانتشار از طریق پست
مدارک و شرایط تغییر آدرس شرکت
- آدرس جدید شرکت
- کد پستی
ریز هزینههای تغییر آدرس شرکت
عنوان خدمت | هزینه (تومان) |
---|---|
تغییر آدرس شرکت | ۱٬۰۰۰٬۰۰۰ |
- در صورتی که تعداد سهامداران شرکت بیش از ۴ نفر باشد به ازای هرنفر ۱۰٬۰۰۰ تومان به هزینهی ورود اطلاعات افزوده خواهد شد.
- هزینه آگهی روزنامههای رسمی و کثیرالانتشار بر عهده مشتری بوده و پس از پایان کار بر اساس اعلام نهادهای مربوطه، به مشتری ابلاغ خواهد شد.