نمونه موضوع فعالیت شرکت ساختمانی

ساخت و ساز و موارد مرتبط با آن تبدیل به یکی از سودآورترین فعالیتهای اقتصادی شده است. به همین دلیل، تاسیس شرکتهایی با موضوع فعالیت عمرانی افزایش پیدا کرده است. این شرکتها میتوانند در زمینههای مختلفی که در اساسنامه خود مشخص میکنند، فعالیت داشته باشند. فعالیتهایی که مربوط به پروژههای بزرگ مانند جادهسازی و ساخت پل تا طراحی و ساخت آپارتمانهای مسکونی و تجاری میشود. در واقع نحوه و محدود فعالیت این شرکتها با توجه به موضوعیست که انتخاب میکنند. پس دقت کافی در انتخاب آن میتواند مسیر درست فعالیت شرکت را مشخص نماید. در این مطلب با معرفی این شرکتها، چند نمونه موضوع فعالیت شرکت ساختمانی را بیان میکنیم.
شرکت ساختمانی
یکی از بیشترین شرکتهایی که اخیر تاسیس میشوند، شرکتهای ساختمانی هستند که خدمات گستردهای را در زمینه مهندسی ساخت و اجرای آن ارائه میدهند. شرکتهای ساختمانی یکی از زیرمجموعههای شرکتهای عمرانی هستند و میتوانند در محدوده وسیعی از موضوعات در این زمینه فعالیت کنند.
این شرکتها که موسسان آن، مهندسان با گرایشهای مختلف هستند با تخصص خود، اقدام به اجرای پروژههای عمرانی و ساختمانی تا حدود موضوع اساسنامه خود میکنند.
انواع شرکتهای ساختمانی
ثبت شرکت در موضوعات تخصصی، باعث انجام فعالیت حرفهای و دقیقتری میشود. به همین دلیل شرکتهای ساختمانی نیز میتوانند، موضوع فعالیت خود را با عناوین جزئیتر انتخاب نمایند. چند نمونه از این موضوعات کلی عبارتاند از؛
- شرکتهای عمرانی
- شرکتهای عمرانی راهسازی و ساختمان
- شرکتهای عمرانی مهندسین مشاور و ورزشی
- شرکتهای عمرانی معماری و شهرسازی
- شرکتهای عمرانی خدمات شهری
- شرکتهای عمرانی راهسازی
- شرکتهای عمرانی تاسیسات ساختمان
- شرکتهای عمرانی خدمات شهری و جادهای
- شرکتهای عمرانی خدمات شهری تخصصی
- شرکتهای عمرانی مدیریت عمرانی و مهندسین مشاور شرکتهای عمرانی معماری شهری و دکوراسیون
موضوع شرکت
شرکتها در هر یک از قالبهای تجاری تاسیس شوند، باید موضوع فعالیت خود را مشخص کنند. این موضوع، نمیتواند به صورت کلی مثلا: عمرانی و ساختمانی، تجاری، کشاورزی و… ، باشد.
بلکه موضوع، مشخصکننده حدود فعالیت شرکت است. برای مثال اگر شرکت شما در زمینه فعالیتهای ساختمانی است. باید مشخص کنید که چه اموری و تا چه میزانی را انجام میدهید.
مثلا اگر ساخت یک ساختمان مسکونی را به عهده میگیرید، آیا طراحی داخلی هم در محدود فعالیت شماست یا نه.
با تمام این اوصاف، موضوع باید به صورت جزئی و دقیق در اساسنامه شرکت قید شود و مدیران شرکت تا محدود همین موضوع، اختیار عمل دارند.
انواع موضوع شرکت
شما در هر موضوعی که بخواهید شرکت خود را تاسیس کنید باید این نکته را در نظر داشته باشید که موضوع شما در کدام یک از دستهبندی موضوعی قرار گرفته است.
در واقع از نظر قانونی، موضوعات شرکت سه دسته هستند؛
- موضوعات مجوزی
- موضوعات غیرمجوزی
- موضوعات ممنوع
دسته اول، موضوعاتی هستند که نیاز به دریافت مجوز از یک سازمان یا ارگان خاص دارند.
دسته دوم، موضوعاتی هستند که بدون اخذ مجوز میتوان، در آن زمینه فعالیت کرد.
دسته سوم، موضوعاتی هستند که به صورت کلی، قابل ثبت و فعالیت نیستند.
نمونه موضوع فعالیت شرکت ساختمانی
بهطور کلی شرکتهای با موضوع فعالیت عمرانی میتوانند، در هر یک از موضوعات ذکر شده فعالیت کنند و موضوع خود را در همان زمینه انتخاب نمایند. در ادامه چند نمونه موضوع فعالیت شرکت ساختمانی را معرفی میکنیم:
طراحی، محاسبه، نظارت فنی و اجرای کلیه پروژههای عمرانی؛ فلزی، بتنی ابنیه سبک و سنگین
ساخت راه و باند، سدسازی
تاسیسات مربوطه نقشه برداری و تسطیح اراضی
گودبرداری، تزریق سیمان، شمع کوبی و شمعریزی سدهای خاکی و بتنی
تاسیسات برقی و مکانیکی ساختمانها و کارخانجات صنعتی و نیروگاهها، تولید و انتقال نیرو
ارائه خدمات فنی، پشتیبانی، مشاوره و طراحی و نگهداری فنی
نظارت فنی در امر پروژه های تاسیسات برقی و مکانیکی و الکتریکی
تجهیز و ساخت و نصب و راه اندازی تصفیه خانههای آب و فاضلاب شهری
جدولبندی و آسفالت خیابانها و معابر
سنگ کاری، دیوار چینی، زیرسازی و پیادهروسازی معابر، برق کشی صنعتی و خانگی
مشاوره، طراحی، اجرا، نظارت بر اجرا دکوراسیون و معماری داخلی اماکن.
بازسازی و نوسازی منازل و اماکن.
تولید و نصب انواع کاغذ دیواری، دیوارپوش، کفپوش، سقف کاذب، ستون سقف.
پخش رنگ ساختمان.
اجرای کابینت ام دی اف
انتخاب موضوع شرکت
برای تاسیس شرکت، پس از مشخص شدن عنوان موضوع باید محدوده فعالیت خود را مشخص کنید. برای مثال عنوان موضوعی برای شرکتی که در زمینه ساخت و ساز و امور عمرانی فعالیت میکند، شرکت عمرانی و تاسیسات ساختمانی است.
اما همانطور که در بالا گفته شد، اینکه محدوده فعالیت شرکت تا چه میزان است و چه اموری را میتواند، انجام دهد، مواردی هستند که باید به عنوان موضوع در اساسنامه به صورت جزئی و دقیق درج شوند.
ثبتیار در کنار ثبت شرکت، برای انتخاب موضوع نیز آماده مشاوره و همراهی شماست.
تغییر موضوع شرکت
شرکتهای تجاری با انتخاب موضوع، حدود فعالیت و اهداف شرکت را مشخص میکنند اما ممکن است، شرکت در اواسط فعالیت خود بخواهد، موضوع فعالیت خود را گسترش یا به طور کلی آن را تغییر دهد. در این وضعیت باید به طریق قانونی عمل کند.
یعنی با تشکیل مجمع عمومی فوقالعاده در این مورد تصمیمگیری شود و موضوع شرکت بر همین اساس تغییر کند و به تصویب برسد.
این امکان از دو راه تغییر موضوع و الحاق به موضوع در اساسنامه پیشبینی شده است که باید در صورتجلسه مجمع عمومی فوقالعاده تنظیم و به ثبت برسد.
ثبت تغییرات نیز به عنوان یکی از خدمات ثبتیار ارائه میشود که همراه با سایر خدمات ثبتی و حقوقی برای کسب و کار خود میتوانید، دریافت کنید.
ثبت شرکت با ثبتیار
انتخاب شرکت برای شروع فعالیت، در بیشتر اوقات بهترین گزینهایست که میتوانید، داشته باشید. به شرطی که در سایر موارد نیز درست عمل کنید. برای مثال، موضوع شرکت یکی از همین موارد است که در تمامی موارد تاثیرگذار است و توجه نکردن به آن میتواند، محدودیت و دردسرهای زیادی را برای شما به وجود آورد. در نتیجه در هنگام ثبت شرکت، این موارد را رعایت نمایید تا فعالیت بی دغدغهای را از ابتدا شروع کنید.
ثبتیار در این مسیر ضمن مشاوره رایگان، آماده ارائه خدمات ثبتی و حقوقی مانند ثبت شرکت و ثبت تغییرات شرکت به کسب و کارهاست.
شماره تماس واحد پشتیبانی:
۰۲۱-۷۴۳۱۸۷۰۰
شرکت سهامی خاص و بامسئولیت محدود دو نوع شرکتی هستند که برای انواع موضوعات از جمله شرکتهای ساختمانی مناسب هستند.
شرکتهای ساختمانی ، میتوانند در تمامی امور مربوط به ساختمان از ساهت تا طراحی و اجرای دکوراسیون فعالیت کنند.