در بین شرکتهای تجاری، شرکت سهامی خاص و با مسئولیت محدود رایجترین شرکتهای ثبت شدهاند که موضوع فعالیت گستردهای را میتوانید برای آنها انتخاب کنید. برای آشنایی بیشتر شما، انواع شرکتها، نحوه ی ثبت شرکتها، زمان، مزایا و همچنین هزینه آن را در اختیار شما قرار میدهیم.
ویدئو نکات مهم حقوقی ثبت شرکت را از دست ندهید!
در ویدیو زیر تمامی نکاتی که در مورد ثبت شرکتها به آن نیاز دارید را در اختیار شما قرار دادهایم:
برای تاسیس شرکت، چند نوع انتخاب داریم؟
در جدول زیر علاوهبر معرفی انواع شرکتها، ویژگی و هزینه ثبت آنها را برای شما بیان کردهایم:
نوع شرکت | مزایا، معایب و نحوه ثبت | هزینه (تومان) |
---|---|---|
ثبت شرکت با مسئولیت محدود | – امکان ثبت شرکت حداقل با دو شریک – تشریفات کمتر در اداره شرکت نسبت به سایر شرکتها – مسئولیت محدود شرکا در مقابل بدهیهای شرکت – حداقل سرمایه برای ثبت؛ ۱۰۰ هزار تومان – مقررات محدود کننده برای ورود شریک جدید | ۳,۳۰۰,۰۰۰ |
ثبت شرکت سهامی خاص | – از رایجترین انواع شرکت برای ثبت، به دلیل امکان توسعه و پذیرفتن اعضای جدید – بهترین نوع شرکت، در مزایده و مناقصه و گرفتن تسهیلات بانکی – حداقل سرمایه مورد نیاز؛ ۱۰۰ هزار تومان – دارای کاملترین ساختار قانونی از لحاظ اداره شرکت – حداقل تعداد شرکا؛ ۳ نفر | ۱,۷۰۰,۰۰۰ |
شرکت سهامی عام | – مناسب برای فعالیتهای گسترده و صنایع بزرگ – امکان فروش سهام به اشخاص دیگر؛ از طریق پذیرهنویسی – نیازمند اخذ مجوز یا دریافت نامه معافیت از سازمان بورس – نیازمند جذب سرمایه از افراد خارج از شرکا | (ثبتیار این خدمت را ارائه نمیدهد) |
ثبت شرکت تضامنی | – از جمله پرمسئولیتترین شرکتهای تجاری؛ با شخصیت محوری شرکا (اگر دارایی شرکت برای پرداخت بدهیهای شرکت کافی نباشد، شرکا از اموال شخصی مسئول هستند) – معمولا فقط در مواردی تاسیس میشود که الزام قانونی وجود داشته باشد؛ مثل صرافی – الزام به وجود نام یکی از شرکا با قید برادران، شرکا و… در کنار نام شرکت | ۲,۱۰۰,۰۰۰ |
شرکت تعاونی | – حداقل اعضا برای ثبت؛ ۷ نفر – از نظر فعالیت؛ نوع تعاونی تولید و تعاونی توزیع – از نظر عضویت؛ تعاونی عام و تعاونی خاص – نیازمند اخذ مجوز از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی – دارای اساسنامه، مجامع عمومی و هیئت مدیره | (ثبتیار این خدمت را ارائه نمیدهد) |
ثبت موسسه غیرتجاری | – با هدف انجام فعالیتهای غیر تجاری مثل؛ امور آموزشی، حقوقی، درمانی و… تاسیس میشود. – حداقل شرکا؛ ۲ نفر – حداقل میزان سرمایه؛ ۱۰۰ هزار تومان | ۲,۱۰۰,۰۰۰ |
ثبت شرکت دانشبنیان | – هدف تاسیس؛ تولید دادههای علمی، اختراع، محصولات فناورانه – ابتدا در قالب یکی از شرکتهای تجاری به ثبت رسیده و در صورت احراز شرایط مجوز دانش بنیان را دریافت میکنند. – ارزیابی شرکت برای دریافت مجوز توسط معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری و کارگروه تشخیص و ارزیابی صلاحیت انجام میشود. | ۷,۵۰۰,۰۰۰ |
مدارک ثبت شرکت
برای ثبت هر یک از شرکتهای تجاری باید مدارک مورد نیاز را آماده کنید. در ادامه مدارک دو نوع از پرطرفدارترین شرکتها یعنی سهامی خاص و با مسئولیت محدود را آوردهایم:
شرکت سهامی خاص
مدارکی که برای شرکت سهامی خاص نیاز دارید، موارد زیر است:
- دو نسخه اظهارنامه تکمیلشده
- دو نسخه اساسنامه تکمیلشده
- دو نسخه صورتجلسه تکمیلشده مجمع عمومی موسس
- دو نسخه صورتجلسه تکمیلشده هیئتمدیره جهت تعیین دارندگان حق امضا
- اصل گواهی بانکی مبنی بر پرداخت حداقل ۳۵ درصد سرمایه شرکت
- اصل مجوز فعالیت از مراجع قانونی مربوط، درصورتی که موضوع فعالیتتان نیاز به مجوز دارد.
- مدارک هویتی کلیه موسسان (شناسنامه و کارتملی)، مدیران و بازرسان (در صورتی که شخص حقوقی باشد/ مدارک نماینده و نامه نمایندگی)
شرکت با مسئولیت محدود
برای شرکت با مسئولیت محدود نیز باید مدارک زیر را ارائه کنید تا فرآیند ثبت انجام شود:
- دو نسخه رسید پذیرش تاسیس اینترنتی
- دو نسخه ابلاغیه تایید نام
- دو نسخه تکمیلشده از تقاضانامه ثبت
- دو نسخه تکمیلشده اساسنامه
- دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین شرکت
- دو نسخه صورتجلسه هیئت مدیره
- اصل مجوز فعالیت شرکت (در صورتی که موضوع فعالیت نیاز به مجوز داشته باشد.)
نحوه ثبت شرکت در ایران
برای ثبت کردن شرکت، از طریق یکی از این دو راه میتوانید اقدام کنید:
- خدمات پنجره واحد فیزیکی شروع کسب و کار
- سامانه اداره ثبت شرکتها
هر یک از این روشها، مزایا و معایبی دارد که با توجه به شرایط خود میتوانید شرکتتان را ثبت کنید.
مراحل ثبت شرکت
پیش از شروع مراحل، باید یکی از روشها را انتخاب کنید:
روش اول؛ پنجره واحد فیزیکی کسبوکار برای ثبت شرکت در تهران و شهرهای بزرگ
ثبت شرکت در تهران و برخی از شهرهای بزرگ مثل اصفهان، شیراز، مشهد و تبریز از طریق خدمات پنجره واحد امکانپذیر است.

در پنجره واحد فیزیکی کسبوکار، تمامی خدمات به صورت یکجا ارائه میشود. از جمله این خدمات میتوان به دریافت کد اقتصادی، کد کارگاهی، کارت بازرگانی، پلمپ دفاتر و … اشاره کرد.
این روش بهصورت کامل حضوری است و مزیت آن نسبت به سامانه ثبت شرکتها، کوتاه بودن مدت زمان ثبت است.
توصیه ثبتیاریبرای ثبت شرکت با مسئولیت محدود در تهران باید علاوه بر انجام فرآیند ثبت، کد اقتصادی و کد کارگاهی بیمه را نیز دریافت کنید. اگر در ابتدا از طریق پنجره واحد اقدام کنید و با دریافت همزمان آنها، میتوانید در وقتتان صرفهجویی کنید. این الزام برای شرکت سهامی خاص وجود ندارد.
روش دوم؛ سامانه اداره ثبت شرکتها
ثبت شرکت غیر حضوری در اداره ی ثبت شرکتها انجام میشود. در نتیجه برای شروع باید وارد سامانه شده و مراحل ثبت را به شکل ورود اطلاعات در سامانه انجام دهید. از جمله اطلاعاتی که در سامانه وارد میشود:
- اطلاعات شرکت (نوع، آدرس و سال مالی شرکت)
- اطلاعات شرکا، متقاضی و مدیران شرکت
- نامهای پیشنهادی
- موضوع شرکت
- میزان سرمایه
- مجامع و تاریخ برگزاری آنها
- روزنامه
- اساسنامه و صورتجلسات
- و…
پس از انجام مراحل ثبت شرکت اینترنتی، برای دریافت پیشنویس آگهی به صورت حضوری به اداره ثبت شرکتها مراجعه کنید.
نکات و شرایط ثبت انواع شرکت
برخی از نکات قانونی در جریان ثبت شرکت اهمیت زیادی دارند که ممکن است به آنها توجه نکرده و فرآیند ثبت را طولانیتر کنید. برخی از این نکات و شرایط عبارتاند از:
- پس از انتخاب نام شرکت و تایید آن توسط کارشناس دو ماه مهلت دارید تا ادامه فرآیند ثبت را انجام دهید، در غیر این صورت باید دوباره نام شرکت خود را انتخاب کرده و تاییدیه بگیرید.
- اعضایی که به عنوان هیئت مدیره شرکت، انتخاب میشوند نباید شغل دولتی داشته باشند اما میتوانند در شرکت دیگری عضو هیئت مدیره باشند.
- مدیرعامل شرکت نمیتواند همزمان در دو شرکت سمت مدیریت عاملی را داشته باشد. در نتیجه قبل از انتخاب مدیرعامل از این موضوع اطمینان حاصل کنید.
چگونه شرکت ثبت کنیم؟
شرکتهای تجاری با توجه به شرایط و ضوابطی به ثبت میرسند که این شرایط برای هر یک از شرکتها، متفاوت از دیگریست. در عین حال رعایت اصول کلی پیش از ثبت و در حین آن، ضروریست. اگر هم می خواهید بدون دردسر شرکت خود را ثبت کنید، میتوانید فرایند ثبت را به ثبتیار بسپارید. برای اطلاع بیشتر شما در ادامه به این اصول کلی اشاره میکنیم:
- الزام به دریافت کد ثنا برای ثبت شرکت
از آبان ماه سال ۱۴۰۰ مدیران شرکت، پیش از تاسیس باید در سامانه ثنا ثبتنام کرده و کد دریافت کنند. کد ثنا از سوی قوه قضاییه صادر میشود و برای ابلاغ اوراق قضایی کاربرد دارد.
- انتخاب موضوع
موضوعات شرکت در سه دسته کلی غیرمجوزی، نیازمند اخذ مجوز و ممنوع قرار میگیرند. برای ثبت اصولا نیازی به دریافت مجوز ندارید. مگر اینکه موضوع انتخابی شما از جمله موضوعات نیازمند اخذ مجوز باشد.
- انتخاب نوع شرکت
با توجه به موضوع فعالیت باید یکی از انواع شرکتهای تجاری در قانون تجارت را انتخاب نمایید. هر یک از این شرکتها با توجه به ماهیت متفاوت خود برای نوع خاصی از فعالیت مناسب هستند. شرکتهای سهامی خاص و با مسئولیت محدود برای بخش زیادی از فعالیتهای تجاری مناسباند.
- تعیین آدرس برای ثبت شرکت
آدرس که همان اقامتگاه شرکت در اساسنامه ذکر میشود و تمامی نامههای اداری و قضایی به همین آدرس ارسال میشوند.
- انتخاب نام
نام شرکت تجاری، طبق شرایط خاصی انتخاب میشود. برای مثال نام مورد نظر شما باید فارسی، غیر تکراری و ترجیحا بیش از سه سیلاب باشد.
- تعداد شرکا
حداقل تعداد شرکا در شرکتهای تجاری ۲ نفر است که در برخی شرکتها، مانند سهامی خاص این حداقل بیشتر پیشبینی شده است.
- حداقل میزان سرمایه
حداقل میزان سرمایهای برای هر یک از انواع شرکتها متفاوت است. نکته مهم در سرمایه، مشخص کردن میزان سرمایه نقدی و غیرنقدی شرکت است.
- تدوین اساسنامه
اساسنامه، حکم سند شرکت را دارد. در اساسنامه، اصول کلی حاکم بر شرکت مانند نام، موضوع، میزان سرمایه، شرکا، مدت، محل شرکت و… قید میشود.

پس از اتمام ثبت، چه کنیم؟
بسیاری از اشخاص تصور میکنند با انجام مراحل اداری ثبتی و آگهی شدن ثبت شرکت، امور ثبتی و حقوقی آنها به پایان رسیده است. در حالی که انجام برخی کارها پس از ثبت الزامیست و باید به آنها توجه کنید. برای مثال پس از تکمیل فرآیند ثبت، لازم است چاپ آگهی تاسیس در روزنامه رسمی و کثیرالانتشار انجام شود.
آیا پلمپ دفاتر پس از ثبت شرکت اجباری است؟
پس از ثبت کردن شرکت باید دفاتر قانونی را هر سال پلمپ و تکمیل کنید. این دفاتر برای ثبت حسابهای مالی شرکت و محاسبه مالیات است. درخواست پلمپ دفاتر به محض ثبت شرکتها اجباری است و اگر در پایان سال مالی تکمیل نشده باشد، مشمول جریمه مالیاتی خواهید شد. شرکتهای بدون فعالیت هم ملزم به پلمپ دفاتر و نگهداری آنها بهصورت سفید تا پایان سال مالی هستند.
چگونه مشمول جریمه مالیاتی نشویم؟
کد اقتصادی یا همان کد مالیاتی برای همه شرکتها و اشخاصی که اظهارنامه مالیاتی میدهند، صادر میشود. پس از ثبت شرکت هم دریافت این کد از اداره مالیات اجباری است تا جایی که عدم اخذ کد اقتصادی میتواند موجب جریمههای مالیاتی برای شرکت شما شود.
آیا شرکت های بدون فعالیت هم باید مالیات پرداخت کنند؟
در صورتی که شرکت شما بدون فعالیت باشد هم باید این کد را دریافت کنید و با اظهارنامه عدم فعالیت به اداره مالیات ارائه دهید.
برای گرفتن کد کارگاهی بیمه چه زمانی اقدام کنیم؟
شرکتها باید پس از ثبت، پرسنل خود را بیمه کنند. این کار هم از طریق دریافت کد کارگاهی بیمه از سازمان تامین اجتماعی صورت میگیرد. اگر کد کارگاهی بیمه را در زمانی که تعیین شده دریافت نکنید، سازمان تامین اجتماعی شرکت شما را جریمه خواهد کرد.
موسسین شرکت با مسئولیت محدود در زمان ثبت ملزم به دریافت این کد هستند. در شرکت سهامی خاص نیز موسسین باید طی دو ماه پس از ثبت، نسبت به دریافت کد کارگاهی برای بیمه کردن کارکنان خود به عنوان کارفرما اقدام نمایند.
مزایا و معایب تاسیس شرکت
شرکت مزیتهای زیادی دارد که مهمترین آنها ایجاد یک شخصیت حقوقی مستقل از شرکای شرکت است. از دیگر مزایای آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- امکان افتتاح حساب بانکی تجاری
- برخورداری از تسهیلات و اعتبارات بانکی
- ایجاد اعتبار بیشتر برای اشخاص دیگر نسبت به اشخاص حقیقی
- امکان تاسیس نمایندگی
- امکان شرکت در مزایده و مناقصه
این موارد بخشی از مزایای شرکت به صورت کلیست. با این توضیح که هر یک از شرکتهای تجاری، دارای مزایایی است که به صورت اختصاصی برای شرکا ایجاد میکند.
تاسیس شرکت، مسئولیتهایی مثل تکالیف مالیاتی و بیمهای را نیز به عهده شما میآورد که باید در موعد مقرر آنها را انجام دهید.

مراحل درخواست آنلاین ثبت شرکت در ثبت یار
ثبتیار مراحل ثبت شرکت را برای شما ساده کرده است. با ورود به سامانه میتوانید درخواست خود را ثبت و در کوتاهترین زمان خدمت مورد نظر را دریافت کنید.
در گام اول وارد سایت ثبتیار شوید.

وارد سامانه شده و تاسیس شرکت را انتخاب کنید. نوع شرکت و اطلاعات اولیه را وارد کنید.

کارشناسان ثبتیار برای مشاوره ثبت شرکت با شما تماس میگیرند. در صورت بروز هر مشکلی هم میتوانید با ثبتیار در ارتباط باشید.
شماره تماس واحد پشتیبانی:
سوالات متداول ثبت شرکت
در انجام مراحل ثبت شرکت، ممکن است، سوالاتی برای شما پیش بیاید که ما به بعضی از رایجترین آنها پاسخ دادهایم:
به ثبت رساندن شرکت از طریق خدمات پنجره واحد در ۱۰ روز کاری و از طریق سامانه اداره ثبت شرکتها، در ۱۴ روز کاری انجام میشود.
مراحل ثبت کردن شرکت در هر یک از روشهای خدمات پنجره واحد و اداره ثبت شرکتها متفاوت است.
بله، برای افراد زیر ۱۸ سال امکانپذیر نیست و افرادی که قصد ثبت دارند، باید به سن قانونی رسیده باشند.
پیش از اتمام مدت شرکت امکان تمدید آن وجود دارد ولی با انقضای اعتبار حیات شرکت پایان مییابد.
خیر، کارت پایان خدمت از جمله مدارک لازم نیست.
بله، در صورتی که شخصی نخواهد مراحل لازم را طی کند، میتواند شرکتی که قبلا تاسیس شده را بخرد.
بله، اگر شخصی نخواهد در شرکت خود فعالیت کند، میتواند آن را به شخص یا اشخاص دیگری انتقال دهد.
میزان سرمایه ثبتی برای هر شرکت متفاوت است. برای مثال حداقل سرمایه برای ثبت کردن شرکت با مسئولیت محدود و شرکت سهامی خاص یک میلیون ریال است.
خیر، اصولا برای ثبت شرکت دریافت مجوز لازم نیست. فقط در مواردی که موضوع فعالیت شما نیاز به دریافت مجوز داشته باشد، باید آن را پیش از ثبت، از سازمان مربوطه دریافت کنید.
حداقل تعداد سهامداران/شرکا در انواع شرکتهای تجاری متفاوت است:
در شرکتهای با مسئولیت محدود، نسبی، تضامنی، مختلط سهامی و مختلط غیر سهامی حداقل شرکا ۲ نفر، در شرکت سهامی عام، حداقل شرکا ۵ نفر، در شرکت سهامی خاص، حداقل شرکا ۳ نفر و در شرکت تعاونی، حداقل شرکا ۷ نفر است.
در شرکت با مسئولیت محدود لازم نیست مدیران شرکت، شریک/سهامدار شرکت باشند؛ ولی در سایر شرکتها مانند سهامی خاص، مدیران شرکت باید از بین سهامداران انتخاب شوند.
موضوعات نیازمند اخذ مجوز، گستره وسیعی دارند که برای ثبت شرکت باید از آنها اطلاع پیدا کنید. برای مثال اگر شرکت شما در زمینه تولید و پخش دارو فعالیت کند، نیاز به اخذ مجوز از وزارت بهداشت دارد.
ارسال دیدگاه
پرویز جعفری
من مخام یه مجوز حقوقی بگیرم در جهت فعالیت چکار کنم بنده فوق لیسانس حقوق جزا تموم کردم و سابقه حقوقی هم دارم و فعالیت در حوزه دهیاری های استان نیاز به چه مجوز و یا ثبت شرکت و… هست لطفا راهنمایی
فائزه شفیعی
سلام دوست عزیز، وقت شما بخیر
برای انجام هرنوع فعالیت حقوقی در قالب ثبت شرکت یا موسسه نیاز به دریافت مجوز از کانون وکلا دارید. برای دریافت این مجوز هم باید وکیل دادگستری معرفی کنید که پروانه وکالت فعال داشته باشن.
علیرضا احمدپور
سلام
ما فروش تجهیزات پزشکی داریم و میخوایم براش شرکت بزنیم باید شرکت بازرگانی تاسیس کنیم؟
فائزه شفیعی
سلام دوست عزیز، وقت شما بخیر.
برای تاسیس هر نوع شرکتی، ابتدا باید یک «قالب مناسب» انتخاب کنید. و سپس حوزه فعالیت خودتون (یعنی تجهیزات پزشکی) رو مشخص کنید.
شرکت بازرگانی هم نوع خاصی از شرکت نیست. بلکه موضوع فعالیت بازرگانی رو برای شرکت سهامی خاص یا با مسئولیت محدود انتخاب میکنن.
سارا حیدری
سلام وقت بخیر
ممنون بابت این مطلب جامع و مفید. ما قصد داریم که یک شرکت در زمینه امور بیمهای تاسیس کنیم. از کجا میتوانیم مطلع شویم که برای ثبت شرکت در این موضوع فعالیت نیاز به اخذ مجوز داریم؟ و اینکه آیا مجوز باید قبل از شروع فرآیند ثبت شرکت دریافت شود یا پس از اینکه مراحل ثبت به اتمام رسید؟
فائزه شفیعی
سلام دوست عزیز، وقت شما بخیر.
با تشکر از حسن توجه شما.
برای ثبت شرکت بیمه باید مجوز از بیمه مرکزی دریافت کنید و این مجوز پیش از آغاز فرایند ثبت دریافت میشه.
حسین احمدی
سلام
یه سوال داشتم:
برای ثبت شرکت صنایع غذایی باید چه مراحلی رو طی کنم؟
چون اینجا فقط چند نوع شرکت مطرح شده
فائزه شفیعی
سلام دوست عزیز، وقت شما بخیر.
برای ثبت هرنوع شرکتی، اعم از صنایع غذایی، اول باید یک «قالب مناسب» انتخاب کنید. یکی از همینها که ما توی جدول نوشتیم. سهامی خاص یا با مسئولیت محدود از رایجترین قالبها هستن. میتونید ویژگیهای این دو رو بررسی کنید و یک قالب رو انتخاب کنید. و بعد مراحل و مدارکش رو در همین مطلب مطالعه بفرمایین.
در نهایت و پس از پایان مراحل ثبت، شما یه شرکت با مسئولیت محدود یا سهامی خاص در حوزه فعالیت صنایع غذایی خواهید داشت.
Ali.b
سلام وقت بخیر
اگر بخوام ثبت شرکت انجام بدم، شما میتونین بهم مشاوره بدین که چه نوع شرکتی ثبت کنم بهتره؟
سوال بعدیم اینه که چقدر از کار رو خودتون میتونین برام انجام بدین؟
من تهران نیستم.
فائزه شفیعی
سلام دوست عزیز، وقت بخیر.
بسته به موضوع فعالیتتون میتونید شرکت سهامی خاص یا شرکت با مسئولیت محدود رو انتخاب بفرمایید. ما میتونیم کارهای غیرحضوری و تنظیم مدارک رو براتون انجام بدیم.
حامدناطقی زاده رفسنجانی
سلام میخام نام شرکت سخت اژند پارسیان به شرکت ساجد عوض کنم بعد مدیر عامل واعضای حذف شودفقط مدیر عامل میماند
سید مجتبی مصطفوی
سلام حامد عزیز، وقت بخیر.
متوجه منظورتون نشدم 🙁 ، لطفا از طریق گفتگوی آنلاین یا تماس تلفنی، مشکل خود را بیشتر توضیح دهید.
نادر واحدی
با سلام
لطفا بفرمائید برای خارج شدن از یک شرکت سهامی خاص چکار باید کرد .با توجه به عدم هماهنگی بین اعضای هیات مدیره و مشکلات پیش آمده از این ببعد نمیخواهم در این شرکت باشم لطفا راهنمایی بفرمائید چطور خارج بشم
سید مجتبی مصطفوی
سلام نادر عزیز، وقت بخیر.
اگر منظور شما خروج به عنوان سهامدار باشد، به این معنا که دیگر سهامدار آن شرکت نباشید، تنها راه این است که یا خریداری پیدا کنید و سهامتان را به او منتقل کنید (از خود سهامداران یا از اشخاص ثالث) یا اگر یکی از جهات قانونی برای انحلال شرکت وجود داشته باشد، انحلال شرکت را از دادگاه بخواهید.
اگر منظور شما خروج از هیأت مدیره باشد، می توانید با اظهارنامه رسمی استعفا داده و منتظر تعیین جانشین شوید.
سمانه
سلام. من یک بار کارای ثبتی شرکت تعاونی روستایی رو با تعداد اعضا 21 نفر انجام دادم. اسمی توسط مدیرعامل انتخاب شد و تایید شد ولی اداره تعاون نپذیرفت و مجبور شدم بخاطر تسریع روند کار دوباره ثبت کنم و نام جدید بزنم.حالا میخاستم بدونم چقدر هزینه باید برای دستمزد بگیرم؟
سید مجتبی مصطفوی
سلام سمانه عزیز؛ وقت بخیر.
در رابطه با دستمزدتون، همه چیز بستگی به توافق شما با طرف مقابلتون در شرکت تعاونی خواهد داشت. ولی برای راهنمایی شما جهت تخمین دستمزد، مقدار هزینهای که ما برای اینکار دریافت میکردیم مطابق شرح زیر است:
– تنظیم اساسنامه و مدارک ثبتی: 230.000 تومان
– ورود اطلاعات: 220.000 تومان
– تاییدیه نام: 80.000 تومان
– هزینه ورود اطلاعات بیش از 4 نفر: 170.000 تومان
مجموع هزینه: 700.000 تومان
🙂
یوسف عیوضی
باسلام
ما تو زمینه تولید و پخش لبنیات در سطح شهر تبریز فعالیت میکنیم
چون با یه نام تجاری خاص کار میکنیم به ناچار باید ثبت کنیم تا احیانا کسی از این نام سو استفاده نکنه و احتمال اینکه به خارج از کشور هم صادر انجام بشه
میخواستم بدونم کدوم یک از شرکت های زیر رو جهت ثبت شروع کنیم
شرکت سهامی یا شرکت با مسئولیت محدود و یا اینکه شرکت تعاونی تولید و مصرف رو ثبت کنیم
و اینکه وقتی کار ثبت به اتمام رسید مالیات و عوارض از همون لحظه شامل میشه
یه شماره موبایل هم محبت کنید ممنون میشم
سید مجتبی مصطفوی
سلام یوسف عزیز، صبح شما بخیر.
شما از ۳ طریق میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید:
۱) چت آنلاین (آیکون آبی رنگ گوشه پایین سمت چپ)
۲) تماس تلفنی با ثبتیار (۷۴۳۱۸۷۰۰ – ۰۲۱)
۳) شماره واتساپ ثبتیار (۰۹۰۱۸۹۹۸۱۸۵)
مرتضی
سلام
شرکت سهامی عام پس از اخذ مجوز از سازمان بورس و پذیره نویسی ، چه میزان مهلت دارد تا شرکت را نزد اداره ثبت شرکت ها به ثبت برساند؟ (مثال: بیمه اتکایی سامان به نماد اتکاسا)
سید مجتبی مصطفوی
سلام مرتضی عزیز، وقت بخیر.
در صورتیکه در مجوز اخذ شده از سازمان بورس، زمانی برای تاسیس شرکت الزام شده باشد باید طبق آن عمل کرد ولی در صورتیکه به این موضوع اشارهای نشده باشد، بر مبنای ماده 19 لایحه اصلاحی قانون تجارت، ۶ ماه فرصت خواهند داشت:
{ماده 19 – در صورتی که شرکت تا شش ماه از تاریخ تسلیم اظهارنامه مذکور در ماده 6 این قانون به ثبت نرسیده باشد به درخواست هر یک ازمؤسسین یا پذیرهنویسان مرجع ثبت شرکتها که اظهارنامه به آن تسلیم شده است گواهینامهای حاکی از عدم ثبت شرکت صادر و به بانکی که تعهدسهام و تأدیه وجوه در آن به عمل آمده است ارسال میدارد تا مؤسسین و پذیرهنویسان به بانک مراجعه و تعهدنامه و وجوه پرداختی خود را مسترد دارند در این صورت هر گونه هزینهای که برای تأسیس شرکت پرداخت یا تعهد شده باشد به عهده مؤسسین خواهد بود.}
رضا حامدیفر
با سلام
مجموعه بینظیر و درجه یکی دارید، با اختلاف نسبت به رقبا اول هستین، ممنون از مطلب کاملتون
موفقتر باشید
سید مجتبی مصطفوی
سلام رضای عزیز.
ممنون از نظر لطف شما 🙂
محمد وصولی پور
”’ بسم رب الخالق و الاحد ”’
سلام علیکم;
بنده اولین دفعه میباشد که توفیق آشنایی با مجموعه موفق مجازی شما داشته ام.
به نظر این حقیر وبسایت مجموعه شما از تمامی جوانب استاندارد و قابل توجه بوده و از ادبیات بسیار ثلیثی جهت اطلاع رسانی به کار برده شده است.
امیدوارم در آینده پیش رو فصل مشترکی در زمینه همکاری رسمی ایجاد گردد.
‘و من الله توفیق’
محمد وصولی پور
تابستان-1400
سید مجتبی مصطفوی
سلام محمد عزیز؛
با تشکر از پیام دلگرم کننده شما، خوشحالیم که توانستهایم خدماتی درخور و شایسته مخاطبان خود ارائه دهیم.
با امید پیشرفت هرچه بیشتر 🙂
امیرعباس احسانی
سلام خسته نباشید برای انجام ثبت افزایش سرمایه از محل مطالبات حال شده سهامداران شرکت سهامی خاص چقدر هزینه میشه؟
سید مجتبی مصطفوی
سلام امیرعباس عزیز، وقت بخیر.
برای تنظیم صورتجلسه افزایش سرمایه و مطالعه هزینه و جزییاتش، روی آن کلیک کنید.
مجتبی محمدی
سلام. نزدیک یکسال پیش شرکت سهامی خاصی رو ثبت کردیم و تا مرحله انتشار آگهی تاسیس پیش رفتیم ولی منتشر نکردیم. و تو این مدت شرکت فعالیت نداشته. میخواستم بپرسم باید برای امور مالیاتی اقدامی کرد یا نه؟
سید مجتبی مصطفوی
سلام دوست عزیز، وقت بخیر؛
بله به محض ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها، اسم شرکت شما به اداره مالیات داده میشود.
محمودی
شما ثبت شرکت استارت آپ هم انجام می دید؟
لطفا شریط و هزینه های صفر تا صد انجام کار رو برام ای میل کنید.
سید مجتبی مصطفوی
سلام دوست عزیز. وقت بخیر؛
شرکتهای استارت آپی قالب ثبتی جداگانهای ندارند و باید در یکی از قالبهای ذکر شده در متن مقاله به ثبت برسند. پیشنهاد ما برای شما ثبت شرکت در قالب سهامی خاص است چرا که الزامات و تشریفات قانونی آن موجب گسترش آینده کسب و کار شما شده و جذب سرمایهگذار را تسهیل میکند.
شرایط و هزینههای ثبت شرکت سهامی خاص به ایمیل وارد شده ارسال شد. 🙂
ضمن اینکه میتوانید با کلیک روی ثبت شرکت سهامی خاص به صفحه ثبت سفارش هدایت شده و چکیده این اطلاعات را در آن صفحه مشاهده کنید.
سمیرا
سلام وقت بخیر ممنون از توضیحاتتون
یک سوال بابت تغییرات شرکت سهامی خاص ورود و خروج اعضا داره بابت ورود و خروج باید چه اقداماتی انجام شود ؟
و بابت انتقال سهامداران باید چه اقداماتی انجام شود ؟
سید مجتبی مصطفوی
سلام دوست عزیز. وقتتون بخیر باشه؛
ابتدا باید صورتجلسات مبنی بر ورود و خروج شریک (در مجمع عمومی فوقالعاده) تنظیم شود سپس در سامانه ثبت شرکتها ورود اطلاعات شده و در نهایت از طریق پست برای اداره ثبت شرکتها ارسال شود.
میتوانید با کلیک روی ثبت انواع صورتجلسه ، صفر تا صد انواع صورتجلسات تغییرات خود را به ما بسپارید.
اکبری
ثبت شرکت از طریق پنجره واحد رو بیشتر توضیح بدید
سید مجتبی مصطفوی
سلام دوست عزیز، به تازگی مطلبی منتشر کردیم تا با تمام مراحل ثبت شرکت از طریق پنجره واحد کسب و کار آشنا شوید. فقط کافیست روی آن کلیک کنید.
محمدحسین
ممنون از مطلب کاملتون
برای صحبت های اولیه برای ثبت شرکتم میتونم حضوری بیام؟
سید مجتبی مصطفوی
سلام محمد حسین عزیز؛
کلیه خدمات ثبتیار به صورت غیرحضوری قابل انجام است و نیازی به حضور شما نخواهد بود.
در صورتیکه بخواهید از منظر جلب اعتماد، از مجموعه ثبتیار دیدن کنید و جلسه حضوری داشته باشید، هماهنگیهای لازم باید انجام شود.
دهقان فداکار
سلام
اگه میشه شرکتی رو از طریق پنجره واحد خودمون بریم ثبت کنیم، پس چرا باید ثبت شرکت مون رو بدیم به شما؟
سید مجتبی مصطفوی
سلام دوست عزیز؛
تبریک بخاطر انتخاب چنین نام مستعار زیبایی 🙂
رویکرد مجله ثبتیار آموزشی است و بر عکس پرسش شما، سعی بر آن داشتهایم که آموزشهایی قرار دهیم تا افرادی که قصد دارند خودشان به صورت شخصی تاسیس انجام دهند، با مشکل مواجه نشوند. بنابراین هیچ بایدی برای سپردن کار به ثبتیار وجود ندارد. 🙂
مشابه تمامی امور خدماتی دیگر، سپردن کار به متخصص یا صحیح و خطا کردن و یادگیری و انجام کار، کاملا به تشخص شخصی شما بستگی دارد. سلیقهها متفاوت هستند و ما سعی داریم برای تمامی سلیقهها راهکار ارائه دهیم. هم برای گروهی که دوست دارند خودشان یاد بگیرند و کارها را انجام دهند؛ و هم برای گروهی که وقت انجام صحیح و خطا در کارها را ندارند و ترجیح میدهند کارها را به متخصصان امر بسپارند.
حسینی
چقدر هزینه برای ثبت یک شرکت لازمه که از صفر تا ۱۰۰ انجام بشه تمام کارهاش؟
سید مجتبی مصطفوی
سلام دست عزیز. وقت بخیر.
بسته به قالب ثبتی شرکت و خدمات همراه ثبت شرکت، این هزینه ها متفاوت است. شما میتوانید با کلیک روی قیمت روز خدمات تاسیس شرکت ، از آخرین قیمتهای تاسیس شرکت با خبر شوید.
مسعود جاوید
سلام. یه سوال داشتم. من برای ثبت شرکت باید سابقه فعالیت مرتبط داشته باشم؟
سید مجتبی مصطفوی
سلام مسعود عزیز. وقت بخیر.
برای ثبت شرکت نیازی به داشتن سابقه فعالیت مرتبط نیست مگر در مواردی که موضوع فعالیت شما نیاز به مجوز داشته باشد که در این صورت ممکن است سابقه فعالیت شما یکی از شرایط اعطای جواز باشد.
بهشته
سلام
خیلی عالی
مائده اردکانی
مطلب خیلی مفیدی بود ممنونم
شقایق هادیپور
ممنون از اطلاعات خوبتون
مهلا
مطلب خیلی کامل و جامعی بود ممنون از شما
برای ثبت شرکت تضامنی چند شریک لازم هست؟
سید مجتبی مصطفوی
سلام و وقت بخیر.
شرکت تضامنی با حداقل 2 شریک قابل ثبت است.
مریم
سلام هزینه ثبت شرکت دانش بنیان چقدره؟
سید مجتبی مصطفوی
سلام دوست عزیز، وقت بخیر؛
شرکتهای دانش بنیان قالب ثبتی مجزا نیستند و باید ابتدا در یکی از قالبهای مرسوم به ثبت رسیده و سپس برای احراز شرایط دانش بنیان شدن تلاش کنند و مجوزهای مربوطه را اخذ نمایند.
پیشنهاد میکنیم ابتدا شرکت را به صورت سهامی خاص با مبلغ 8.500.000 ریال ثبت کنید و سپس برای دانش بنیان شدن آن اقدام کنید.
زهرا حمیدی
سلام و خسته نباشید
من اگه امروز کارهای ثبت شرکت رو شروع کنم چقدر طول میکشه؟
سید مجتبی مصطفوی
سلام دوست عزیز؛ وقت بخیر.
برای ثبت شرکت از دو طریق اداره ثبت شرکت ها و پنجره فیزیکی واحد کسب و کار میتوانید اقدام کنید.
ثبت از طریق اداره ثبت شرکتها معمولا طی 2 هفته کاری قابل انجام است.
ثبت از طریق پنجره فیزیکی کسب و کار هزینه بیشتری داشته ولی در عوض مدت رمان کمتری به طول میانجامد و معمولا طی یک هفته به پایان میرسد.
علی هنری
مطلبتون خیلی کامل بود
ممنونم
میخواستم یه موسسه فرهنگی ثبت کنم
میشه راهنماییم کنین؟
سید مجتبی مصطفوی
سلام علی عزیز، وقت بخیر.
برای ثبت موسسه فرهنگی باید قبل از ثبت موسسه، از وزارت ارشاد مجوز مربوطه را دریافت کنید و سپس مابقی مراحل ثبت را انجام دهید.
فهیمه
سلام. برای تاسیس شرکت با مسئولیت محدود هم باید افتتاح حساب انجام بشه؟
سید مجتبی مصطفوی
سلام دوست عزیز. وقت بخیر.
بله برای ثبت هر نوع شرکت، شما باید افتتاح حساب انحام دهید. با این تفاوت که برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود، مدارک افتتاح حساب نباید به اداره ثبت شرکت ها ارسال شوند.
فاطمه اسدی
برای شرکت دانش بنیان چه نوع شرکتی باید ثبت کنیم؟
سید مجتبی مصطفوی
سلام دوست عزیز؛
قالب شرکت، تاثیری در دریافت مجوز دانش بنیان ندارد. برای شرکت دانش بنیان، ابتدا باید شرکت خود را در قالب دلخواه (با مسئولیت محدود یا سهامی خاص) ثبت نموده و سپس اقدام به اخذ مجوز شرکتهای دانش بنیان کنید.
موسس شرکت
خیلی ممنون از مطلب خوب و کاملتون
این گواهی بانکی که گفتید برای شرکت های سهامی خاص لازمه باید از کجا بگیریم؟ بانک خاصی باید باشه؟
سید مجتبی مصطفوی
سلام و وقت بخیر.
در هر بانکی که مورد توافق شرکا باشد میتوانید افتتاح حساب انجام دهید و محدودیتی در این مورد ندارید.
علی احمدی
سلام، ما میخوایم یه شرکت برای صادرات تاسیس کنیم،چه شرکتی براش مناسبه و اینکه اگر یکی از اعضا کارت بازرگانی داشته باشه کافیه؟
سید مجتبی مصطفوی
سلام علی عزیز. وقت بخیر؛
با توجه به موضوعی که عنوان کردید شرکت سهامی خاص، برای شما مناسب است. برای انجام صادارت و واردات نیز باید کارت بازرگانی حقوقی (به نام شرکت) دریافت کنید یا کارت بازرگانی یکی از اعضا را به شرکت منتقل کنید.
کیوان
بهترین نوع ثبت شرکت برای یک فرد حقیقی چی هستش؟
سید مجتبی مصطفوی
سلام کیوان عزیز؛
سوال شما خیلی کلی است. هر کس بر اساس شرایط مربوط به خود باید بهترین انتخاب را انجام دهد. از مهمترین مواردی که میتوان بر اساس آنها این انتخاب را انجام داد عبارتند از:
– تعداد شرکا
– علاقه به وجود یا عدم وجود بازرس
– چگونگی مسئولیت شرکا نسبت به بدهیهای شرکت
– مقدار سرمایه اولیه ثبتی
– تشریفات اداره کردن شرکت (هرچه تشریفات بیشتر باشد، نشان دهنده اعتبار قانونی شرکت و به زبان سادهتر قانونمند بودن آن است)
– مدت تصدی مدیران
– مقدار سرمایه تعهدی
– پیچیدگیهای ورود و خروج شرکا و نقل و انتقالات
– پیشبینی برای جذب سرمایه گذار
– میزان شناخت و اعتماد شرکا نسبت به یکدیگر
و …
علی خورسندی
سلام وقت بخیر
برای ثبت شرکت خاص میتونم بجز خودم دو نفر دیگر رو برادر و پدرم وارد کنم؟ اگه میشه باید محل زندگی اونا رو جدا بدم برای ثبت
سید مجتبی مصطفوی
سلام علی عزیز، وقت بخیر.
اعضای هیات مدیره میتوانند با هم نسبت فامیلی داشته باشند. بنابراین شما میتوانید برادر و پدرتان را به عنوان اعضای هیات مدیره تعیین بفرمایید. آدرس کلیه شرکا میتواند یکسان باشد.