با تخصصی شدن کارها در جامعه امروز هر فردی تنها در رشته خود دارای تخصص کافی است. به همین منظور شما برای انجام کارهای مختلف ممکن است به افراد با تخصصهای دیگر احتیاج پیدا کنید. گاهی رفع این نیاز از طریق انعقاد قرارداد مشارکت است گاهی استخدام فردی بهعنوان کارمند و … یکی از مهمترین روشهای رفع این نیاز استفاده از مشاور است. مشاور درواقع فردی است که با داشتن تجربه کاری کافی و تحصیلات مرتبط به شما کمک میکند که امور خود را به بهترین شکل ممکن با تنظیم قرارداد مشاوره پیش ببرید. مشاور میتواند در زمینههای مختلف ازجمله مالی، حقوقی، سرمایهگذاری و … به شما کمک کند.
مشاور کیست؟
همه ما غالبا مسائلی روبهرو میشویم که به دلیل محدود بودن تجربه و دانشمان نیاز به همفکری و مشاوره با دیگران داریم. در این راستا میتوان مشاور را فرد متخصصی از نظر علمی و تجربه دانست که در زمینهای که شما تبحر و تخصص ندارید به شما کمک میکند تا به درک بهتری از موضوع دست یابید و بتوانید موضوع موردنظر خود را حل نمایید. با استفاده از نظر مشاور کارایی کار شما افزایش مییابد.
قرارداد مشاوره
قرارداد مشاوره قراردادی است که بین مشاور و متقاضی یا طرف دوم که میتواند شخص حقیقی یا حقوقی باشد منعقد میگردد و در آن مشاور در قبال دریافت مبلغی و در مدت زمانی تعیینشده به ارائه مشاوره به طرف مقابل میپردازد. موضوع عقد مشاوره طیف گستردهای از موضوعات را در برمیگیرد. از جمله موضوعات میتوان به سرمایهگذاری، مالی یا حقوقی اشاره کرد.
ارکان قراردادی قرارداد مشاوره
برای تنظیم و نوشتن قرارداد شما باید در ابتدا با مفهوم قرارداد و مفاهیم مشابه آن باشید بدین منظور میتوانید به مطلب تنظیم قرارداد کتبی مراجعه نمایید. این موارد در تمامی قراردادها یکسان است. برای مثال هر قرارداد دارای طرفین است که در میان آنها توافقاتی صورت گیرد که به عنوان طرفین قرارداد از آنها یاد میشود. همچنین مدت و مبلغ قرارداد از جمله دیگر مواد قراردادیست. در قرارداد مشاوره همچنین، موارد زیر نیز باید ذکر شوند:
- تعهدات قراردادی: با مشخص شدن هدف و موضوع قرارداد تعهدات هر یک از طرفین قرارداد مشخص میگردد. تمام انتظارات و توقعات طرفین در قالب ماده تعهدات قراردادی باید درج گردد.
- محرمانه بودن اطلاعات: کارفرما برای استفاده از اطلاعات مشاور باید ابتدا اطلاعاتی را در اختیار مشاور قرار دهد. بدون داشتن اطلاعات اولیه مشاور از انجام وظیفه خود باز میماند. در قبال دریافت این اطلاعات مشاور باید تعهد نماید که اطلاعات محرمانه باقی میماند.
نکات کاربردی در تنظیم قرارداد مشاوره
در تنظیم قرارداد مشاوره به موارد زیر توجه داشته باشید:
- مشاور در قبال کاری که انجام میدهد، مزد دریافت میکند. در حالتی که مشاور تخت پوشش قانون و مقررات استخدامی دیگر نباشد تحت پوشش قانون کار قرار میگیرد و به نسبت از پاداش و بیمه برخوردار میگردد.
- مالیات دریافتی از قرارداد مشاور ده درصد است.
- قرارداد مشاوره موضوعات مختلفی را پوشش میدهد به همین دلیل در موضوع قرارداد مشاور حیطهی کاری مشاور باید بهدقت مشخص شود.
- قرارداد مشاوره برای بازه زمانی مشخصی منعقد میشود چنان چه بعد از اتمام مدت قرارداد قصد تمدید آن را دارید باید این موضوع بهصراحت در قرارداد قید شود.
- قرارداد مشاوره میتواند بهصورت روزانه، ساعتی، ماهیانه و پروژه منعقد شود.
تنظیم قراردادها با ثبت یار
یکی از قراردادهای پرکاربرد با توجه به تخصصی شدن امور در دنیای امروز استفاده از قرارداد مشاوره است که در این مطلب ما مهمترین نکات در تنظیم این قرارداد را برای شما بیان کردیم؛ اما تنظیم قرارداد به دلیل تخصصی بودن نیاز به دانش و تجربه دارد که میتوانید از مشاوران قراردادی ثبتیار کمک بگیرید. برای آگاهی از تعرفهها و هزینههای قراردادی کافی است به مطلب هزینههای تنظیم قرارداد مراجعه و یا با شماره تماس پشتیبانی تماس بگیرید.
شماره تماس واحد پشتیبانی:
۰۲۱-۷۴۳۱۸۷۰۰
برای استفاده از تخصص مشاوران در زمینههای مختلف اعم از مالی، حقوقی و… میتوان از مشاور استفاده کرد.
با توجه به تخصصی بودن موضوع قرارداد، علاوه بر نکات اصلی مانند مبلغ و تعیین موضوع، محرمانگی موضوع قرارداد و تعهدات طرفین باید مورد توجه قرار بگیرد.
با توجه به توافق طرفین است و مشاور میتواند، روزانه، ساعتی یا ماهانه مشاوره دهد.
ارسال دیدگاه